5 Eylül 2015 Cumartesi

Ankara Keçiören Aquapark

Ankara Keçiören Aquapark ında mini golf sahası, halı sahalar, basketbol sahaları, voleybol sahası ve koşuyolu gibi imkanlarınızda bulunmaktadır.

Ankara Keçiören Spor Kompleksi yaz ve kış spor yapabileceğiniz fitness olanağını da bünyesinde bulunduruyor. Keçiören kompleksinde Deniz Dünyası bölümüde mevcut olup hizmetinizdedir.

Ankara Keçiörendeki bu tesiste çok çeşitli deniz canlılarını görebileceğiniz dev akvaryumlar bulunmakta. Aquapark yanında çocuklar için yapılmış oyun parkı, rengarenk güllerle bezenmiş bir ortamda ziyaretçilerini ağırlıyor.

Ankara Keçiören Aquapark Bunların dışında birkaç evcil hayvanın bulunduğu park, şelale ve çubuk çayı ile hoş bir mesire alanı.
Ankara Keçiören de aquaparkta 7 ile 15 yaş arası çocuklar için yaz okulu kapsamında yüzme kursları da verilmekte. Yaz Dönemi üyeliğinin 150 TL civarında olduğu Aquapark eğlencesi, genç yaşlı herkesin girebileceği havuzlardan.

Adres:  Subayevleri mah, Kalaba Vadisi, Keçiören Ankara,
Telefon: (0312) 340 31 71


Bu Sayfada Keçiören aqua park adresi, Keçiören aqua park fiyatı, keçiören aqua park yüzme havuzu, Keçiören Aquapark iletişim bilgilerine Ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder